недеља, 24. фебруар 2013.

*Прилози за часове природе и друштва - занимљиво!

''Кад би сваки човек на свету усрећио барем једног другог човека, читав би свет био срећан!''
ЈМ Симмел

Сви просветни радници знају да очигледна настава у школама даје најбоље резултате. Наравно,   ми се и трудимо, колико нам могућности дозвољавају, да што чешће примењујемо овај вид наставе. 
У последње време многе моје колеге праве наставне материјале погодне за очигледну наставу. Ја сам пронашла неке од њих, али нисам пронашла имена аутора, те нисам могла ни да их наведем. Извињавам им се због тога и додајем да су одлични. Ако се случајно препознају, нека ми се јаве. 
А сада, уживајте!
Учимо животиње
Када  кликнете на одређени документ, будите стрпљиви, сачекајте да се отвори комплетан документ, па тек онда стартујте преглед. Ако, у журби притиснете неки од натписа изнад документа отвориће се цела база мог  SkyDrive , што и није страшно, али вам може унети забуну и теже ћете пронаћи жељени документ. Ако се снађете, можете све набројане видео записе да прегледате једним отварањем, а ако не, идите једну по једну из овог низа. Такође, можете ставити на цео екран ако желите.

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.