КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

уторак, 02. април 2013.

*Наставни листови и контролне вежбе из математике за 3. разред


Ђак трећак воли математику!

Драги родитељи,
желите да помогнете својој деци да што боље савладају садржаје математике и природе и друштва у 3. разреду, а немате довољно времена да им састављате питања за вежбање!
Мислим да ће вам линкови који следе помоћи.
Драги ученици,
желите да се добро припремите за час или писмену вежбу! Покушајте са лекцијама, наставним листовима и контролним вежбама на наведеним линковима!
Mатематика:
Лекције и задаци 1 - КЛЕТ
Лекције и задаци 2 - КЛЕТ
Још линкова ка чланцима, вежбицама и задацима разврстаним по разредима можете пронаћи на следећим линковима:   
1. разред,
2. разред
3. разред
4. разред

5 коментара:

  1. Одговори
    1. Нема их. Пошто сам ја учитељица (радим са ученицима од 1. до 4. разреда), објављујем материлај за те узрасте. Поздрав!

      Избриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.