КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 16. новембар 2015.

*ПРАЗНИЦИ КОЈЕ ПРОСЛАВЉАМО (СВЕТ ОКО НАС)


- ПРВИ КОРАК: Разврставамо бојанке, певамо и слушамо  песмице (,,Божић, Божић'',  ,,Новогодишња песма'',  ,,Рођенданска песма'',  ,,Ускршње јутро'');
- ДРУГИ КОРАК: Бојење бојанки;
- ТРЕЋИ КОРАК: Лепљење бојанки;
- ЧЕТВРТИ КОРАК: Лепљење понуђених речи на одговарајуће место;
- ПЕТИ КОРАК: Систематизација кроз прављење мапе ума;
- ШЕСТИ КОРАК: Прављење свеће; 
- СЕДМИ КОРАК. Домаћи задатак (Доврши страну везану за крсну славу и направи страну о прослави Светог Саве).ПРОДУКТИ:Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.