КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 11. јун 2015.

*СТИГЛЕ НАГРАДЕ ЗА БАСНОПИСЦЕ!


      Недавно смо се похвалили да смо освојили другу награду за литерарни рад (басну) на конкурсу  ,,Радионица баснописаца''   Задужбине Доситеј Обрадовић
Данас су стигле награде!


среда, 10. јун 2015.

*ПОЧЕЛО ЈЕ, ПОЧЕЛО!


     У претходним постовима приказали смо вам радове које смо припремали за продајне изложбе, као и атмосфере на самим изложбама.
     Ове године имали смо две: за Ускрс и Дан школе.
     Од сакупљеног новца ,,рестаурирали'' смо стари орман, направили чивилук и полицу, поставили гарнишле и завесе. До септембра ће бити урађени: један велики и 2 мала паноа.
     Остатак новца искористићемо за прославу на крају школске године.