КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 12. септембар 2016.

*Да, има и таквих људи...

ОВОМ ПРИЛИКОМ ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ УЧИТЕЉИЦИ ИВАНИ ПЛАВШИЋ МИЛОСАВЉЕВИЋ, УЧЕНИЦИМА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ,,СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ'' ИЗ БЕОГРАДА И ЊИХОВИМ РОДИТЕЉИМА КОЈИ СУ НАМ ПОСЛАЛИ УЏБЕНИКЕ (КОЈИ СЕ НЕ ПОПУЊАВАЈУ) ЗА СВЕ УЧЕНИКЕ 1, 2. И 4. РАЗРЕДА И НЕКЕ УЏБЕНИКЕ ЗА УЧЕНИКЕ 3. РАЗРЕДА. 
ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ЉУДСКА СОЛИДАРНОСТ И ХУМАНОСТ ЈОШ УВЕК ПОСТОЈЕ. 
УЧЕНИЦИ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ''ЈОВАН АРАНЂЕЛОВИЋ'' У ЦРВЕНОЈ РЕЦИ ДИРНУТИ СУ ОВИМ ГЕСТОМ СВОЈИХ ВРШЊАКА ИЗ БЕОГРАДА И НЕИЗМЕРНО ЗАХВАЛНИ. 
ХВАЛА!

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.