КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

субота, 17. јун 2017.

*Моја препорука за читање на летњем распусту

 Драга децо,
почео је летњи распуст. Знам да ви доста времена проводите уз своје рачунаре. У реду, прихватам и то, али вам ипак саветујем да се потрудите да више времена проводите у природи. Када су велике врућине пронађите хлад, узмите неку занимљиву књигу и уживајте!
Мој тренутни предлог је књига Јасминке Петровић ,,Хоћу кући!''. Мене је слатко насмејала и забавила, па верујем да ће се и вама допaсти.
Сигурно сте више пута били љути на своје родитеље. Некада сте чак пожелели да имате неке друге (чини вам се БОЉЕ) родитеље. У овој књизи ваш вршњак Никола креће у потрагу за савршеним родитељима. Какви су то савршени родитељи? Које особине их красе? Како се понашају? Како изгледају? Да ли ће их Никола пронаћи? Да ли су бољи од његових садашњих родитеља? Да ли ће бити задовољан или ће се покајати?
ПРОВЕРИТЕ САМИ! 
ПРЕЛИСТАЈТЕ ПРВИХ 11 СТРАНИЦА!
КЛИКНИТЕ НА СЛИКУ