КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

уторак, 10. децембар 2013.

ПОЛУГОДИШЊА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА - ПИСМЕНА ВЕЖБА ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА ЗА ПРВИ РАЗРЕД НА ТРИ НИВОА ТЕЖИНЕ

3 коментара:

 1. Одговори
  1. ,,Скинула'' са интернета и нисам ни приметила! Хахахахх! Хвала! Исправићу! Поздрав!

   Избриши
  2. Сад нешто размишљам:,,Како ли би реаговали првачићи на ову грешку?'' Да ли би приметили? Можда би их збунило? А можда би баш било занимљиво да сам, поред оне, само додала једну са 5 прстију? Али, готово, исправих! У сваком случају, хвала!

   Избриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.