КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 28. август 2020.

*Оперативни планови рада за прве две седмице месеца септембра, за 4. разред основне школе

8 коментара:

 1. Draga koleginice, mnogo Vam hvala što nesebično delite svoje odlične materijale sa svima nama. Srdačan pozdrav, pravi ste nastavnik za 21. vek :)

  ОдговориИзбриши
 2. Љиљана, а како ћемо испоштовати норму, нпр. ФВ И ЛК када имамо 1 час недељно? Видим да сте у плану унели ликовно двочас.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Радићемо онлајн 2 часа физичког и здравственог васпитања, 1 час ликовне културе, 1 час допунске наставе, 1 час додатне наставе и 1 час секције

   Избриши
  2. неки чак рекоше да онлајн допуњавамо по 15 минута за све часове које држимо у учионици. не знам да ли је то тачно.

   Избриши
 3. Цењена колегинице хвала вам на корисним прилозима,плановима,припремама,презентацијама.Све на једном месту.Вредно радите и перманентно пратите новине.Срдачан поздрав!

  ОдговориИзбриши
 4. Hvala koleginice u ime svih nas učitelja. Veoma temeljno.

  ОдговориИзбриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.