КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 11. фебруар 2013.

*Пао је први снег - Урош Станојевић, 2. разред


Пао је први снег
        Пробудио сам се јутрос раније него обично и погледао кроз прозор. Падале су крупне беле пахуље снега. Први снег!
        Како сам се само обрадовао! Истрчао сам напоље сав срећан што имам прилику да учествујем у овој зимској чаролији. Кровови кућа су већ имали беле снежне капе, земља дебели тепих а дрвеће прелепе  зимске хаљине. Јеле поносно стоје као снежне краљице и поздрављају први снег. Све је некако светлије и лепше! Сваки грм, сваки кутак блиста и сјаји као у правој бајци.
        За нас децу нема веће среће, јер могу почети дечје игре на снегу. Грудвање, санкање, клизање, скијање... Извините, ја сада журим! Пропланак је већ одзвања од дечје граје!
(Урош Станојевић, 2. разред)
Први снег - Драган Лаковић

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.