КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 01. март 2013.

*Хвала ти, мајко мила

''Мама је глагол од глагола радити..''
Моша Одаловић
  Најлепша мама на свету
Како на најлепши начин мамама исказати сву љубав и захвалност за све што су учиниле, чине и чиниће за нас? Шта значе поклони који се купују? У њима се не види уложени труд и љубав. Најбољи начин да мајци покажемо шта нам значи је да јој сами направимо поклон. Ево неколико занимљивих идеја! 
                                                         

                                                     

                       
 Љиљан од отисака шаке

Ириси од трака

Цвет од креп папира

Нарциси  

Једноставне лале 

Једноставне руже  
                                                                                        

2 коментара:

  1. HVAL VAM STO STE OVE ZANIMLJIVE IDEJE SAKUPILI NA JEDNO MESTO! KO DA SAM IH JA BIRALA! DIVNO! NISAM SKORO PRONASLA OVAKO RAZNOVRSTAN, SADRZAJAN, JASAN I PREGLEDAN BLOG. SVE CESTITKE.

    ОдговориИзбриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.