субота, 12. октобар 2013.

*ДЕЧИЈА НЕДЕЉА - ШЕСТИ ДАН

ДОДЕЛА НАГРАДА У САЛИ ДОМА КУЛТУРЕ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ


ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ, НА ЧЕЛУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ ГОРАНОМ МИЉКОВИЋЕМ, НА СРЕДСТВИМА КОЈА СУ ИЗДВОЈИЛИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ.
НАРОЧИТО СЕ ЗАХВАЉУЈЕМО ЗА ПОКЛОНЕ КОЈЕ ЈЕ ДОБИЛА НАША ШКОЛА.
 КОМПЈУТЕР КОЈИ ЈЕ ДОБИЛА ШКОЛА У ДОЛЦУ БИЋЕ ОД ВЕЛИКЕ КОРИСТИ, С ОБЗИРОМ ДА СУ ДО САДА САМО ИМАЛИ ЈЕДАН И ТО ВЕОМА СТАР. 
ЛАПТОП КОЈИ ЈЕ ДОБИЛА ШКОЛА У ЦРВЕНОЈ РЕЦИ КОРИСТИЋЕ СВИМ НАСТАВНИЦИМА ДА ЧЕШЋЕ УЧЕНИЦИМА ПРИКАЗУЈУ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НА ЧАСОВИМА. 
ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ, ЈОШ ЈЕДНОМ МАРИЈИ МИШИЋ КОЈА ЈЕ НАШОЈ ШКОЛИ ПОКЛОНИЛА КОМПЛЕТ ЛЕКТИРА ОД 1. ДО 8. РАЗРЕДА. 
ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ И РОДИТЕЉИМА НА ОДЛИЧНОЈ САРАДЊИ.
СВЕ ПЛАНИРАНЕ АКТИВНОСТИ УСПЕШНО СУ ОСТВАРЕНЕ А ГЛАВНИ ЦИЉ ЈЕ БИО ДА НАШЕ УЧЕНИКЕ УЧИНИМО СРЕЋНИМ И ЗАДОВОЉНИМ. ОД ПОНЕДЕЉКА ДО ПЕТКЕ, А НАРОЧИТО ДАНАС, НА ДОДЕЛИ НАГРАДА, ИЗМАМИЛИ СМО ТОЛИКО ДЕЧЈИХ ОСМЕХА ДА МОЖЕМО БИТИ ЗАДОВОЉНИ И МОЖЕМО С ПРАВОМ РЕЋИ ДА ЈЕ ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР, НА ЧЕЛУ СА ПРОСВЕТНИМ ИНСПЕКТОРОМ МИЛИВОЈЕМ ЦВЕТКОВИЋЕМ, ДЕЧИЈУ НЕДЕЉУ УСПЕШНО РЕАЛИЗОВО. 
НАРАВНО, ОВО НИЈЕ КРАЈ! МИ ЋЕМО СЕ И НА ДАЉЕ ТРУДИТИ ДА И НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ ЛИЧЕ НА ДЕЧИЈУ НЕДЕЉУ.
РОДИТЕЉИМА БИХ ПОРУЧИЛА:  И У БУДУЋЕ ИЗДВОЈИТЕ ДОВОЉНО ВРЕМЕНА ЗА СВОЈЕ ДЕТЕ, ЈЕР, БИЛО КОЈИ ПОСАО ДА ЈЕ У ПИТАЊУ, МОЖЕ ДА САЧЕКА ДОК  ВИ СВОМ ДЕТЕТУ ПОКАЖЕТЕ ДУГУ, АЛИ ДУГА НЕЋЕ ДА САЧЕКА ДА ЗАВРШИТЕ СВЕ СВОЈЕ ПОСЛОВЕ.
НА КРАЈУ, ИСКОРИСТИЋУ РЕЧИ МОЈЕ ПОШТОВАНЕ КОЛЕГИНИЦЕ ЛУЦИЈЕ КАО ПОРУКУ СВИМА НАМА:
НАСМЕШИМО СЕ СВАКИ ПУТ КАДА ИЗГОВОРИМО РЕЧ    ДЕТЕ!

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.