КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 22. март 2013.

* Посетите ''МАТЕМАТИЧКИ ФОРУМ''

'' Будемо и прођемо, а не сазнамо шта смо могли бити и учинити''  

Недавно је одржано општинско такмичење из многих предмета, па и из математике. они који су били успешни на општинском, пласирали су се за окружно такмичење, а можда оду и даље. То им од срца желим. 
За оне који нису учествовали на такмiчењу, а желе да провере'' како би било кад би било'', ево задатака и решења са општинског. 

ЗА 3. РАЗРЕД


ЗА 4. РАЗРЕДИсте задатке и још много тога занимљивог можете пронаћи на ''МАТЕМАТИЧКОМ ФОРУМУ''  или доле наведеним линковима:Да би се ученици 3. и 4. разреда лакше снашли, могу да покушају на овом лику:
Година 2013. – 1. коло - III и IV  

Конкурс је отворен до 30. априла. Зато, ако желите да учествујете, информишите се на време!


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.