КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 29. март 2013.

*Стручно усавршавање наставника у установи и ван установе


Управо сам се вратила са семинара ''о семинарима''. Тачније, назив семинара је ''Планирање стручног усавршавања запослених у образовању и установе/школе''. Још увек се нису ''слегли'' утисци, али задовољна сам јер ми је, коначно јасно како да, нешто што сам радила и што иначе сви радимо, евидентирам. 
Мислим да је то добро, јер се, врло често заборављају активности, примери добре праксе, рад на афирмацији школе, позитивни резултати рада ... 
 Ево неких формулара и линкова који могу бити од користи:


  
  Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.