КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 25. април 2013.

*САСТАВ: О пријатељству - Сања Ђорђевић, 4. разредО пријатељству
   У животу тако некако бива: упознамо многе људе, и добре и лоше. Када наиђе неко ко ти пружи руку када ти је тешко, заголица срце неким својим поступком, будеш захвалан што ти је судбина доделила таквог пријатеља.
   Прави пријатељ је неко ко вас добро познаје, ко вас прихвата са свим вашим врлинама и манама. Без пријатеља је тешко живети. Они су доказ да поред неких лоших постоје и многи добри људи.
   Прави пријатељ би увек требало да буде ту, уз нас, да нас саслуша, утеши и подигне.
  Имамо пуно другова и другарица. Другарсттво је нешто лепо и вредно. Ипак, мислим да је пријатељство нешто више и дубље; траје дуже, представља јачу везу међуи људима.
   Међу многим друговима и другарицама ја бих могла да издвојим Марту Младеновић. Наше пријатељство траје од најранијег детињства. Она уме да ме саслуша, да са мном тугује, да се са мном смеје..., као прави пријатељ.
  Са пријатељем се разумемо и када ћутимо. Ћутање правог пријатеља више нам говори од многобројнох речи непријатеља, ако их имамо.
 Понекад и не приметимо да се једно пријатељство родило, али када се то догоди треба бити срећан и пажљив. Треба га неговати и чувати. Треба увек имати на уму да неки људи нису свесни шта имају, док то не изгубе. Тако је и са пријатељством. Треба га чувати као најнежнију биљку да нам што дуже траје.


Још различитих састава можете наћи ОВДЕ

7 коментара:

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.