КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 31. мај 2013.

*Pismeno množenje i deljenje i matematički trikovi - video

,,Боље је знати мало, али то мало темељно, него много и површно.'' Кант

ДО 4. РАЗРЕДАЈош линкова ка чланцима, вежбицама и задацима разврстаних по разредима можете пронаћи на следећим линковима:   

3 коментара:

 1. Ovo je extra hvala vam punoooo! Treba da ubacite i 5 i 6 razred :) pozdrav :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala Vama na lepim recima i sto pratite moj blog! Kada pronadjem video materijal za 5. i 6. ubacicu, Inace,moja ideja je bila da napravim blog za ucenike do 4. razreda. Zato i imam veoma malo materijala koji moze koristiti i stariji ucenici. Takodje, ovaj blog je vec ,,napunjen`` pa sada samo tu i tamo dodajem po neki link, a preselila sam sena drugi ,,DETE JE OTAC COVEKA``.Pozdrav!

   Избриши
  2. Поставила сам у овом посту неколико линкова. Уживајте! Поздрав!

   Избриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.