КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 07. јун 2013.

*РАСТАНАК СА УЧИТЕЉИЦОМ - КРАЈЈЈ!!!!

,,Крајеви се потроше,
почеци увек трају.
Почетак - ето шта је на крају!''

Слике са приредбе поводом завршетка школске године.  
      

      

      

       

       

      

Четвртаци, срећно!
 Као што рекох:

,,Ко се својих крила сети, лако може да полети.'' Надам се да сам за ове четири године нашег дружења успела да вас наведем да се сетите својих крила. Верујем да ће вам она помоћи да лако и успешно путујете кроз своје даље школовање. Нека ваша крила даље расту и јачају, нека вас увек носе тамо где ви желите! Ваша учитељица вам жели да остварите све своје жеље и амбиције! 
Безбедан лет! 


Осталим ученицима желим да се што пре сете својих крила, ако то већ нису урадили, да их добро чувају и негују, да им дуго трају! 

Свима, да у срећи, здрављу и весељу проведу летњи распуст и да 1. септембар дочекају ведри и орни за рад!

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.