КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 05. јул 2013.

*Дан општине Бела Паланка

Данас општина Бела Паланка обележава свој дан! 
У сали Дома културе приређена је свечаност за све госте.
Снимак целе свечаности ће сигурно бити објављен на неком другом месту, а ја објављујем наступ ученица (сада 5. разреда) Основне школе ,,Јован Аранђеловић'' из Црвене Реке. 
То су Марта и Миљана Младеновић.

Најпре две фотографије са наступа у оквиру квартета, уз пратњу оркестра ученика из Беле Паланке који похађају музичку школу у Нишу:


И снимак њиховог дуетског извођења песме ,,Удаде се, Јагодо''
(Извињење због лошијег квалитета снимка)

БАШ САМ ПОНОСНА НА ЊИХ!Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.