КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 12. август 2013.

*Драмски метод - драматизације у настави
     O primeni dramskih metoda u radu sa decom piše Dušica Bojović koja se već dugi niz godina bavi  dramskim tehnikama primerenim i prilagodjenim deci predškolskog uzrasta i njihovom praktičnom primenom u neposrednom radu sa decom.

     Deca uče da hodaju i govore prvenstveno kroz imitaciju. Svoju ličnu istoriju i grupni identitet grade na osnovu porodičnih priča i albuma. Deca integrišu informacije sa podacima iz ostalih izvora u svom okruženju, formirajući svoj identitet kroz aktivnosti slične dramskim igrama.


*Драмски метод у настави - укратко
*Драмски метод - појам и основне технике 

2 коментара:

 1. Поштовани ,очекујем да овај пост види велики број колега.
  Поздрављам Вас и захваљујем.
  Зоран Илић
  http://www.surs.org.rs/konkursi-manifestacije-lokalnih-drustava/167-medjunarodna-smotra-scenskog-uciteljskog-stvaralastva.html

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Срдачан поздрав! До сада овај пост има 2930 прегледа. Сигурно ће их бити још.

   Избриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.