КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

субота, 21. септембар 2013.

*СЛИКОВНА АЗБУКА УЧИТЕЉИЦЕ ГОЦЕ И ЊЕНИХ ШКОЛАРАЦА

ОВО ЈЕ СЛИКОВНА АЗБУКА КОЈУ ЈЕ УРАДИЛА УЧИТЕЉИЦА ГОЦА И ОБЈАВИЛА НА СВОЈОЈ СТРАНИЦИ https://www.facebook.com/pages/Uciteljica-Goca-i-skolarci/440689005968816 . ВИДИ СЕ ДА ЈЕ ОВДЕ УЛОЖЕН ВЕЕЕЛИКИ ТРУД, АЛИ РЕЗУЛТАТ ЈЕ ФЕЕНООМЕЕНААЛААН! ОДЛИЧНА ПОМОЋ ПРВАЦИМА У САВЛАДАВАЊУ ЋИРИЛИЧНОГ ПИСМА. 

НА ДНУ ПОСТА НАЛАЗИ СЕ ЛИНК. КЛИКНИТЕ И ОТВОРИЋЕ СЕ ИСТЕ СЛИЧИЦЕ-БОЈАНКЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ. ХВАЛА АУТОРКИ ШТО ЈЕ ДОЗВОЛИЛА ДА СЛИЧИЦЕ ПРЕТВОРИМ У БОЈАНКЕ И ОБЈАВИМ!

  


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.