КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 13. мај 2015.

*САСТАВИ: ,Пролеће'' и ,,Лето''

Пролеће

       После дуге и хладне зиме долази пролеће. Тада све некако оживи. Како је пролеће лепо! Најлепше годишње доба!
       Природа се буди и сви смо одмах веселији. Мириси пролећа се шире свуда око нас. Опијају нас и маме напоље. А када изађемо осећамо се као у бајци. Све је тако живо, живахно и весло. Птичице певају своје најлепше песме. Пчелице зује и лете са цвета на цвет. Лептири се хвале својим прекрасним бојама и шарама. Свуда се шири мирис разнобојног цвећа.
      Дрвеће је окићено нежним цветићима и личи на принцезе у вечерњим тоалетама. Из даљине допире жубор бистрог планиског потока.
       ,,Кад пролеће дође, све на боље пође.''


Лето

Дошло је сунчано лето
И сви се осећају лепо.
Сунце сија, сви се веселе,
Букете и осмехе деле.
Али, лето ће ипак проћи,
Јесен, па зима за њим доћи.

(Емилија Раденковић,  4. разред
ОШ ,,Јован Аранђеловић''
Црвена Река)


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.