КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

уторак, 21. април 2020.

*,,Замислите'' Душан Радовић; Једначине са сабирањем и одузимањем; Обрада песме „Пролећна песма“, Ст. Коруновић и слушање музике „Пролећно коло“ - за 3. разред, 22.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

  Настављамо са песмом ,,Замислите''. Прочитајте песму још једном, а затим урадите следећи тест


МАТЕМАТИКА

Настављамо са једначинама са сабирањем и одузимањем. Најпре се подсетите уз овај туторијал. На левој страни је подсетник. На десној страни ћете уочити и квиз.

   Затим прелазимо на уџбеник и радну свеску. Ваш задатак је да урадите задатке на 79. страни у радној свесци. Сликајте и пошаљите.
  Бојим се да ће вам неколико задатака из уџбеника представљати проблем. Зато ћу вам сутра поставити видео објашњење. 


МУЗИЧКА КУЛТУРА

   Погледајте ТВ час и урадите све што се од вас тражи


ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајмо уз РТС

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.