Powered By Blogger

КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 29. април 2020.

*Једначине са множењем и дељењем; Гледамо слику и пишемо; ТВ: Разгранала грана јоргована, народна песма. Тонови и ноте ДО, РЕ, МИ, ФА, СОЛ, утврђивање - за 3. разред, 29.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Пронађите у наставним листовима 53. и 54. страну. Наслов ,,Посматрамо слику и пишемо''. Управо то треба да урадите. Све вам је дато на тим странама. само попуните шта је потребно.


МАТЕМАТИКА

   Е, данас из математике радимо оне сложеније једначине са дељењем. Можда би било добро да прво покушате њих да урадите, па ако наиђете на неки проблем, напишите у коментару да бих ја у току дана урадила и поставила видео-објашњење.
  Значи, данас радимо преостале задатке у уџбенику на 90. и радним листовима на 82. и 83. страни. 


МУЗИЧКА КУЛТУРА

   Погледајте ТВ час и урадите све што се од вас тражи:


ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС.


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.