КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 18. фебруар 2013.

*Вежбалица - едукативне игрице за ученике од 1. до 4. разреда

''Хај'мо цурице, хај'мо дечаци!''
Знам да сва деца воле видео игрице. 
Ово су игрице - вежбалице.
Уживајте!
Укуцај резултат, па кликни  Enter да провериш резултат. Ако желиш да осим сабирања и одузимања укључиш и множење и дељење, кликни десно на   множ/дељ.
Срећно!
Азбука, слог, реченица.
Овде можете вежбати редослед ћириличних слова, слогове и читање занимљивих реченица.
Срећно!
За почетак кликни на  START.  Затим одабери какву слику желиш да направиш (имаш више могућности).  Сада одабери рам који ти се највише допада. 
Сада кликни на  ОДАБЕРИ ФОТКУ  и кад се отвори прозор са документима из твог компјутера, одабери слику коју желиш да додаш у рам.
Срећно!
Имаш 4 врсте тестова и сваки у неколико нивоа тежине. Изабери шта желиш. Пажљиво читај објашњења и крени у ''авантуру''. Добићеш и информацију колико си био успешан.
За овај  квиз не мораш да се региструјеш. 
Вежбалица - енглески језик
Десно бираш да ли желиш да преводиш са енглеског на српски језик или обрнуто.
Срећно!

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.