КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

уторак, 05. фебруар 2013.

*Именице - занимљиво (линкови)

''Сви желе живот на планини, али нису свесни да су сва среће и радост догађаји док се пењеш.'' Андз Ронез
Ево нешто занимљиво за 2. разред, а што да не, и за остале разреде:
      Нешто о градивним именицама за 4. разред:
Градивне именице
Када желиш да се поново вратиш на блог, да не би излазио и поново улазио, кликни на стрелицу (у горњем левом углу екрана) улево и задржи мало да се појави натпис за блог а затим кликни на њега.


      У наставку можете поглeдати 2 видео приче које могу бити употребљене на часу, али могу и служити као подсетник ученицима до четвртог разреда и свима онима који желе да обнове градиво. 
                                             
                                              Учимо о збирним именицам 
      

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.