КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 06. фебруар 2013.

*Наставни материјал за час српског језика у 3. и 4. разреду

На почетку: данас је 6. фебруар. Погледајте

КАЛЕНДАР СЕЋАЊА

Корак по корак до сигурног знања 

''Образовање се на састоји од тога колико сте запамтили или колико знате. састоји се од тога да разликујете колико знате, а колико не.''    Анатол Франц

Видео прича за  3. и 4. разред:
Будите пажљиви код слајда који самостално читате. Имате задатак да уочите грешку! Очигледна је! Везана је за састављено и растављено писање глагола који се мења и помоћног глагола. Пријатан преглед!

А сада да видимо колико сте научили!
Презентације
Можда ће се ове презентације мало спорије отварати, али, будите стрпљиви!

Квиз - глаголи 

Обновимо научено о именицама

Квиз за вежбање   -    врсте именица

Ако желиш да сазнаш зашто је баш то тачан одговр, кликни на објашњење које се налази на сваком слајду са питањем.

Квиз за утврђивање градива - именице


ПАЖЊА!
Када  кликнете на одређени документ, будите стрпљиви, сачекајте да се отвори комплетан документ, па тек онда стартујте преглед. Ако, у журби, притиснете неки од натписа изнад документа отвориће се цела база мог  SkyDrive , што и није страшно, али вам може унети забуну и теже ћете пронаћи жељени документ. 

                                                     

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.