КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 13. март 2013.

*Математичке игрице и пузле

''Игра ми је храна, игра ми је пиће.
Леп сам са свих страна. Ја сам људско биће!
Љубивоје Ршумовић

Завршисмо неколико тежих писмених вежби. Били сте одлични!  Да се ми поново вратимо игрицама. Јасно вам је да ће то бити едукативне игрице које одговарају вашем узрасту. Ако сте савладали таблицу множења, можемо прећи на увежбавање таблице дељења. Ево неколико таквих игрица!

Поред сваког задатка налази се троуглић-стрелица на који треба кликнути , а затим одабрати тачно решење. Када решите све задатке, кликните на опцију      provjeri odgovore 
Можете и да поновите  вежбу.

За вас сам пронашла јш једну занимљиву игрицу:
Изабери и кликни на знак који одговара Сунђер Бобовом задатку

А, ево и неколико пузли:

И, на крају,

СРЕЋНО!

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.