КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 22. април 2013.

*САСТАВ: Дарови пролећа

''Samo istinito je lepo.'' (René Descartes)


Дарови пролећа
   Пролеће нам долази у госте. Као сваки културан гост, свима доноси прелепе поклоне.
     А имало је довољно времена да се припреми. Пуних девет месеци. Било је вредно и проницљиво. Тачно је знало чиме ће изненадити и обрадовати свакога од нас. Стрпљиво је сакупљало дарове, паковало их у најлуксузније пакете и брижно чувало до средине месеца марта. Није нимало штедело.
     Напокон, стигли су поклони. Сада креће распакивање и посматрање. Одушевљење на све стране! Из једне златножуте кутије искачу топли сунчеви зраци који свима маме осмех и растерују тмурне облаке. Из друге кутије се смеше први нежни пролећни цветови који опијају својим мирисима. Трећа кутија напуњена је зеленим прахом и када смо је отворили, чаролија се проширила на читаву природу. Ту су пакети лепог расположења,  музичке кутије са најразличитијим звуцима тек пробуђене природе.... Разгледамо, упоређујемо и не можемо одлучити чији је поклон најлепши. Смењују се боје, звуци, мириси, осмеси. Узвраћамо му гостопримством и љубазношћу.
     Ово је гост какав се само може пожелети! Кажу да ће остати код нас укупно три месеца. Потрудићемо се да будемо добри домаћини, па да нам подели још много дарова. 
(Рад ученика 4. разреда)
Још различитих састава можете наћи ОВДЕ

1 коментар:

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.