КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

субота, 06. април 2013.

*Стручно усавршавање - да поновимо градиво!

         По устаљеном правилу и обичају, у нашој школи много тога је урађено што спада у стручно усавршавање у установи, али није све забележено,  ни документовано на адекватан начин. После семинара на коме смо разјаснили неке недоумице, колегиница Радивојевић Сузана, руководилац Актива учитеља, на седници Наставничког већа презентовала је начин на који ће учитељи документовати до сада одржане активности.  Такође, приказала је и
Ово је била прилика да сви још једном утврдимо градиво о писању планова и извештаја везаних за стручно усавршавање. У даљем периоду ћемо се потрудити да надокнадимо пропуштено и спремни дочекамо школску 2014/15. годину, када почиње нови петогодишњи циклус.

Сада смо се потрудили да ова активност не остане незабележена. Ево неколико фотографија, као доказ:
Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.