КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 02. мај 2013.

*Životne lekcijeI, na kraju, pogledajte jednu prezentaciju


2 коментара:

 1. ne znam kada i da li je u istoriji covecanstva covek ikada bio covek.Ali,ako ne mogu da uticem na dobrotu u drugim ljudima ,mogu da je negujem u sebi i nestedimice je poklanjam drugima.mozda tako one bez dobrote prevedem na suncanu stranu?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Лепо размишљање! У школи, у наставном процесу је тако: очигледна настава је најефектнија. Тако је и у животном ситуацијама. Да и само једног преведете на сунчану страну, то је велики успех.Само треба истрајати у својој намери. ,,Не обара се свако дрво једним ударцем''. Волела бих да сте се потписали. Када сте бирали опцију ,, Анониман'' имали сте и ,,Име/URL'' и када кликнете, упишете само своје име.
   Вееелики поздрав за Вас!

   Избриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.