Powered By Blogger

КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 24. јун 2013.

*Šta raditi na letnjem raspustu? - za đake

,,Ако решите све проблеме своје деце, она неће имати других проблема сем вас.'' Душан Радовић

    Raspust je vremenski period koji sigurno sa nestrpljenjem čitave školske godine očekujete. Zato kada konačno dođe, potrudite se da maksimalno uživate u njemu.

   Ono što je najvažnije, jeste da do početka raspusta uredno završite sve svoje obaveze vezane za učenje i za školu i da ih ne ostavljate za rešavanje tokom leta.
  Tako oslobođeni obaveza, bez brige i opterećenja ćete moći da se posvetite svemu što volite.

   U neograničenoj meri ćete moći da birate između važnosti svih vaših ličnih interesovanja i da ih u zavisnosti od mere u kojoj vam znače realizujete.

  Družite se i provodite vreme u šetnji na otvorenom. Okupite prijatelje ili ih posećujte.
   Posetite sve svoje drage rođake i posvetite deo vremena i njima.Otputujte kod njih ukoliko žive daleko. Time ćete uneti promene u svoj svakodnevni život i možda upoznati nove i zanimljive ljude i mesta.
   Upražnjavajte sport i trenirajte.
   Osmišljajte i negujte svoj hobi.

   Svo svoje dugo očekivano vreme posvetite sebi i tome da se opustite. Na taj način ćete odmorni i spremni na nove školske obaveze moći da uđete u novu školsku godinu i lakše savladavate novo znanje.

   Ipak, kako bi po završetku raspusta spremni dočekali nove obaveze i izbegli moguće neprijatnosti na početku nove školske godine, odvojte malo svog vremena na kraju raspusta i za to, da na vreme obezbedite potrebna sredstva za novo učenje i za rad u školi.
(sa sajta ULEPŠAVANJE)


9 коментара:

 1. Ima li kakav tekst /Sta raditi na raspustu- za ucitelje? Vidim da smo svi veoma aktivni preko raspusta i vec se spremamo za narednu skolsku godinu . Cesto nam zamjere da uzivamo pola godine :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hahaha! Dobre ste! Ne znam. Nisam pronašla. U pravu ste. Prozivaju nas sa svih strana, a mi i dalje radimo svoj posao sa puno entuzijazma (ili, ko je navikao da radi, on radi).Teško ćemo nekim ljudima objasniti svu složenost i suštinu našeg posla. A i zašto bismo to radili? To je uzaludno rasipanje energije! Srećan nama radni raspust! SVE ĆE NAMA OVO BOG PLATITI!

   Избриши
  2. P.S. Mi možemo da pratimo 5 top saveta.... Jedino nam to preostaje...

   Избриши
 2. jedva cekam da pocne skolska godina 7 razred nikako docekati pozdrav svima

  ОдговориИзбриши
 3. Ponekad je dosadno za vreme raspusta ali ja imam zanimaciju >3 u Beogradu mom gradu je i vise dosadno.Neki bi voleli da zive u njemu prve godinice zabavno onda dosadi ko da zivis u selu.Vidjam se sa prijateljicama u kaficu sa drugovima na terenu 2 puta idem na ore u tursku 2 put grcka paralija tako uvek .sada idem u 7 razred sa naj. druagricama stasom lazic ,natasom batanovic i ninom sokolovic idem u skolu zivim u ulici blizu pozorsta Bosko Buha.pozdrav od vanje simic iz Beograda

  ОдговориИзбриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.