КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 03. октобар 2013.

*Мапе ума ученика 3. разреда (2)

КЛИКНИТЕ  НА МАПУ ДА БИ СЕ УВЕЋАЛА! 
СРПСКИ ЈЕЗИК
 
ПРИРОДА И ДРУШТВО

 МАТЕМАТИКА

3 коментара:

 1. Одговори
  1. Zaista interesantno. Radila sam i ja to, ali sam imala i sličice - biljni i životinjski svet tih zajednica.

   Избриши
  2. Да, са сличицама је још лепше. Ми смо ту и тамо залепили сличице које су нам биле при руци. Додаваћемо касније још сличица и комплетирати на часовима утврђивања. Ја у 3. разреду имам 8 ученика па спорије сакупљамо материјал. Поздрав!

   Избриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.