понедељак, 23. март 2020.

*Књижевно-језички појмови - трећи разред (ТЕСТ)


  Драги трећаци, урадите овај тест. када завршите изаберите ПРОСЛЕДИ па се вратите горе (на почетак). Затим изаберите ПРОВЕРИ ОДГОВОРЕ. Ако вам није све тачно, поновите решавање! Срећно!




2 коментара:

  1. Поштована колегинице, може помоћ. Лако сам схватила како да направим упитник. Овај ваш сам решила и стиснула проследи. Ви сте га вероватно добили. А како сада ја да искористим исти за своје ђаке? Иначе радим са родитељима на фејсбук групи и лепо нам иде. Волела бих да им прослеђујем овакве вежбице. Хвала унапред на одговору. Ливија

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Још један корак Вам недостаје. када кликнете на ПРОСЛЕДИ, вратите се горе (на почетак теста) и кликнете на ПРИКАЖИ РЕЗУЛТАТ. Ту дете може да види колико поена је освојило и где је погрешио. Те информације такође долазе и код мене (нису јавне), али ученици могу да Вам сликају екран са бројем поена. Поздрав!

      Избриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.