КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 18. мај 2015.

*Зимска бајка


Зимска бајка

     Стигла је зима. Ово годишње доба највише волим због снега и зимске чаролије.
     Кад сам се пробудио последњег дана првог полугодишта и погледао кроз прозор, угледао сам праву зимску бајку. Све је постало бело. Кровови кућа су добили капе од белог крзна а дрвеће прелепе беле венчанице. Све изгледа некако нестварно.
     Једва сам чекао да се заврши овај дан у школи па да кренем са игром на снегу. Највише волим грудвање и санкање. Моја улица је зими најлепша и најгласнија јер снег сву децу измами напоље.
     И ако је зима најхладније годишње доба, ја је највише волим.

(Јован Митић, 2. разред
ОШ ,,Јован Аранђеловић''
Црвена РекаНема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.