Powered By Blogger

КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 18. мај 2015.

*Позно јесење јутроПозно јесење јутро

      Освануло је сиво и хладно позно јесење јутро. Као једна стара дама јесен се спрема да нас напусти ускоро.
      Ветар свира своју мелодију између голих грана. Лишће лепрша и пада на земљу. Последњи и најхрабрији листови још се одолевају ветру.
      Киша непрестано пада, чују  се тупи ударци крупних капи по асфалту. Ретке и промрзле птице тужно цвркућу. Једино се детлић не брине што ће ускоро пасти снег. Из крошње дрвета  се чује његов весели звук.
     Дани су с ве краћи и краћи. Поља се рне од преоране земље. Сунце се појави на кратко, али као да је и њему хладно, па се брзо сакрије. Животиње су све ближе својим јазбинама.
     На пијаци има много свежег купуса. Само још да дође у наше подруме и бићемо спремни за зиму.
      И док јесен жути, седи и чека мраз, покисли пролазници журе у топле собе.
      Осећам да ће позна и веома хладна јесен ускоро уступити место зими.

 (Марта Стефановић,  5. разред
ОШ ,,Јован Аранђеловић''
Црвена Река)


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.