КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 18. мај 2015.

*Човек само срцем добро видиЧовек само срцем добро види

      Људи често не знају да цене оно што имају. Ми очима можемо сагледати само спољашњи изглед, али не и какав је неко као човек. Морамо да питамо шта ће рећи наше срце. Њега би требало послушати.
      Упознаш некога, обратиш пажњу на његово понашање, постанете пријатељи. Отворите своја срца и видите кави сте једно другом у души.  И када смо већ стекли пријатеља морамо бити опрезни. Не смемо рећи или урадити нешто што ће га увредити. Такав пријатељ вам верује, а и ви имате поверење у њега.
       Није битна увек спољашња лепота. Не смемо по изгледу судити о некоме. Углавном људи који се не могу похвалити својим спољашњим изгледом имају добро и племенито срце. Срце некад може да буде паметније од нашег разума. Оно може уочити ту унутрашњу лепоту у људима. Оно не види увек исто што и наше очи. Очима можемо видети широк осмех на нечијем лицу. Али, то може да буде маска. Само наше срце може да испод тог осмеха уочи дубоку тугу.
      Зато треба чешће питати и слушати своје срце. Њега је тешко преварити.

(Анђела Веселиновић,  7. разред
ОШ ,,Јован Аранђеловић''
Црвена Река)
Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.