КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 09. април 2020.

* „Јоца вози тролејбус“, Д. Лукић; Упоређивање бројева прве стотине; Биљке и животиње - за 1. разред, 10.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК


   Данас настављамо са анализом приче ,,Јоца вози тролејбус''. Надам се да сте увежбали изражајно читање. Сада урадите ову укрштенису а затим и тест. МАТЕМАТИКА
Из математике и данас радимо упоређивање бројева прве стотине. Овде имате линкове ка различитим квизићима за вежбање, а пред вама је и викенд, па уживајте!

  На крају, урадите 28. страну у вашем уџбенику, сликајте и пошаљите.СВЕТ ОКО НАС


   Данас ћемо мало застати. Не учимо ништа ново. Обнављамо. Зато у вашим књигама крените од 20. стране и још једном прочитајте тих неколико лекција до 29. стране. много је важно да пажљиво посматрате и сличице. Можете се још једном вратити и на оне тестове и квизиће које сам вам давала уз ове лекције. 

ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТСНема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.