КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 06. април 2020.

* ,,Пролећница'' Ј.Ј. Змај, Обим правоугаоника и квадрата, Вода и друге течности - Српски језик, Математика, Природа и друштвои Ф изичко васпитање за 3. разред, 7.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Драги моји, данас прелазимо на обраду песме ,,Пролећница'' Јована Јовановића Змаја. У вашој читанци, на 84. и 85. страни. 
    Овај час је већ био на телевизији. Погледајте га још једном и запишите у вашим свескама наслов, име писца, нејасне речи, песничке слике, тему, поруку. Једино намојте писати састав за домаћи задатак. То ћемо радити на неком од наредних часова.

   Увежбајте изражајно читање песме. У томе вам може помоћи овај клип:МАТЕМАТИКА

 Данас радимо обим и квадрата и правоугаоника. Урадићемо задатке који су нам преостали из уџбеника и радне свеске. 
     У уџбенику: на 84. страни 4. задатак, на 85. страни 4. и 5. задатак. 
     Радна свеска: преостали задаци на 73. страни; на 74. страни 4. задатак; целу 75. страну.
       Не морате да ми шаљете, али јавите ако неки задатак није јасан.


ПРИРОДА И ДРУШТВО

      Прелазимо на лекцију ВОДА И ДРУГЕ ТЕЧНОСТИ. У вашем уџбенику на 95, 96. и 97. страни. Пажљиво прочитајте и погледајте огледе. ако имате могућности, неки од огледаможете и да урадите.
         Погледајте и ове клипове:
ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС.


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.