КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 06. април 2020.

* У свету загонетки, Додавање јединица на десетице, Сличности и разлике међу животињама - Српски језик, Математика, Свет око нас и Физичко и здравствено васпитање за 1. разред, 7.4.2020.

СРПСКИ ЈЕЗИК

   Драги моји, ми смо већ радили неке загонетке (Бране Цветковића и народне). 
  Сећате се, загонетка је игра речима која тражи решење или одгонетку.
За почетак, погледајте Зекине загонетке:


  Затим урадите следеће квизиће (подесите на пун екран):

   И то је то. Уживајте!


МАТЕМАТИКА

    Данас из математике прелазимо на сабирање десетица и јединица. Овај час сте гледали јуче. Али, подсетите се!


   Сада пажљиво гледајте и урадите све што се од вас тражи. Не морате да ми шаљете, али ћете урадити задатке у вашем уџбенику на 23. страни и 3, 4, 5, 6. и 7. задатак на 24. страни. Само 24. страну сликајте и пишаљите.


СВЕТ ОКО НАС

     Данас прелазимо на сличности и разлике међу животињама. У вашем уџбенику, на 28. и 29. страни. Уочићете много сличица и мало текста. Пажљиво погледајте све. Урадите задатке у уџбенику.
    Затим се играјте и  учите уз ове занимљиве квизиће:


И то је то!


ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС.

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.