КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 05. април 2020.

*,,Мрави'' и ,,Китова беба'', Гвидо Тартаља; Сабирање и одузимање десетица; Светлост и сенка - Српски језик, Математика, Ликовна култура за 1. разред, 6.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Данас радимо две кратке песме. Писац је Гвидо Тартаља. То су песмице  на 58. страни,  ,,Мрави'' и ,,Китова беба''.
     Најпре послушајте први клип:  Сада узмите своје читанке и пажљиво прочитајте бар два пута песмицу ,,Мрави''.
      Затим послушајте други клип:      Сада   узмите   своје   читанке  и   пажљиво прочитајте   бар   два   пута  песмицу  ,,Китова беба''. 
     На крају, решите овај онлајн тест


МАТЕМАТИКА

Из математике настављамо са САБИРАЊЕМ ДЕСЕТИЦА. Урадите задатке на 21. и 22. страни, сликајте и пошаљите.

ЛИКОВНА КУЛТУРА

     Ако сте пропустили овај час на телевизији, погледајте га. Пажљиво пратите и урадите све што се од вас тражи, сликајте и пошаљите.

1 коментар:

  1. Овај час је фантастичан! Обожавам да парвим сличне ствари за дјецу, а и дјеца много воле ове радионице. Свакако ћу да направим једно своје позориште сјенки и користити га на часовима књижевности. Хвала!

    ОдговориИзбриши

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.