КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

уторак, 07. април 2020.

*Пролећница, Ј.Ј. Змај; Троугао; Домаћи композитори, слушање музике - за 3. разред, 8.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

 Данас настављамо са обрадом песме ,,Пролећница''. За почетак ћу вам поставити 4 примера мапе ума. Пажљиво их прегледајте, али не тражим од вас да радите своје мапе ума. То ћемо радити на неком од нареднох часова и за неки други текст.


    На крају, урадите овај тест:

МАТЕМАТИКА
   Данас прелазимо на троугао (делови, врсте). У вашем уџбенику, на 81. страни. Пажљиво прочитајте, напишите наслов и препишите реченице оивичене жутом бојом. 
    Погледајте следеће клипове:   На крају, урадите задатке у радним свескама на 66. и 67. страни. Сликајте и пошаљите.


МУЗИЧКА КУЛТУРА

   Овај час сте на телевизији гледали у петак. Ипак, подсетите се. Пажљиво пратите и урадите све што се од вас тражи.


ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТСНема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.