КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

уторак, 12. мај 2020.

* ,,Машине рибарске мајсторије'' прича у сликама; ТВ: Откривање непознатог броја у једнакостима с једном операцијом, 1. део, Песма (по избору наставника) - за 1. разред, 13.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

     За данас ћете у вашим читанкама пронаћи на 82. страни причу у сликама ,,Машине рибарске мајсторије". Погледајте пажљиво сличицу по сличицу и напишите причу у вашим свескама. Већ знате, за сваку сличицу - бар једна реченица. Сликајте и пошаљите.


МАТЕМАТИКА

      Из математике и данас погледајте ТВ час (од 9,10 до 9,40). Већ знате да ћете урадити све задатке које вам задају. Ово је час утврђивања. 
Затим ћете у вашим књигама урадити задатке на 46. страни.


МУЗИЧКА КУЛТУРА

     Овде сте већ схватили. Пратимо ТВ час. Ради се о часу који је приказан у суботу


ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТСНема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.