КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 10. мај 2020.

* ,,Зна он унапред'', Гвидо Тартаља; Сабирање и одузимање бројева до 100 (текстуални задаци), ТВ: Маштовито сликање, дете сликар - за 1. разред, 11.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

  Драги моји, данас читамо и анализирамо драмски текст ,,Зна он унапред'' Гвида Тартаље. За почетак, пратите ТВ час и урадите све што се од вас тражи. 

    Затим погледајте први део овог клипа (први час, други нека остане за сутра):

    Сада пронађите текст у вашим читанкама, 78. и 79. страна. Прочитајте текст неколико пута. 

МАТЕМАТИКА

    Из математике и данас обнављамо сабирање и одузимање до 100. У вашим књигама сте све попунили. зато пратите ова два часа и урадите шта се од вас тражи.

    Провежбајте уз квизић


ЛИКОВНА КУЛТУРА

    Овде вам је већ све јасно. Погледајте ТВ час и урадите задатак.Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.