КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 14. мај 2020.

* Моје место за тајне, стваралаштво; Мерење дужине нестандардним јединицама мере; Својства материјала; - за 1. разред, 15.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Јуче сте читали причу ,,Ноћни ћошак''.  Данас ћете описати ваше место за тајне. Где ви волите да будете сами? Који је то део ваше куће (собе, дворишта...)? Како изгледа? Шта вама значи? Зашто вам је то место важно? Да ли оно заиста чува ваше тајне? 


МАТЕМАТИКА

   Пошто се и даље уклапамо са часовима на ТВ-у, погледајте данашњи час математике. (на РТС 2 од 8,35 до 9,05).
   Лекција је ,,О мерењу". У вашем уџбенику, на на 6,  7. и 8. страни. Не морате да шаљете.


СВЕТ ОКО НАС

 Настављамо са материјалима. Данас ,,Особине материјала''. У вашем уџбенику, на 41. страни.
  Погледајте и овај видео:


ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.