КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 10. мај 2020.

* Припрема за израду писменог задатка; Неједначине са сабирањем и одузимањем; Уметнички занати - за 3. разред, 11.5.2020.СРПСКИ ЈЕЗИК

   Данас се припремамо за израду писменог задатка. Овога пута вама дајем слободу да размислите и предложите тему за сутрашњи писмени задатак. Наравно, нека буде у вези са пролећем. Можете и да напишете састав на изабрану тему. 
  Да би вам било лакше, погледајте ову презентацију:


     Затим погледајте и овај тематски речник


МАТЕМАТИКА

  Из математике данас обнављамо знање о неједначинама са сабирањем и одузимањем. Ја сам вам направила један тест. Урадите га.


ЛИКОВНА КУЛТУРА

   Овде је већ све јасно. Пратите ТВ час и урадите задатак. 


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.