КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

уторак, 26. мај 2020.

* Избор из поезије Ј. Ј Змаја; Научили смо; ТВ: Деца су украс света, Љубивоје Ршумовић - за 1. разред, 27.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

  Данас се дружите са познатим дечјим песником Јованом Јовановићем Змајем. Погледајте ТВ час данас од 8,00 до 8,30. Напишите наслов у свескама и неколико реченица о писцу.
   У вашој читанци прочитајте песмице и биографију писца од 92. до 95. стране. Изаберите, научите и снимите рецитовање једне песме по вашем избору. Пошаљите.
   Послушајте изражајно казивање неколико Змајевих песама:


МАТЕМАТИКА

  Урадите задатке на 54. страни вашег уџбеника. Затим решите овај тест:


МУЗИЧКА КУЛТУРА

Погледајте ТВ час и урадите шта се од вас тражи. 


ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС1 коментар:

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.