КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 27. мај 2020.

* Научили смо; Са писцима из читанке; Систематизација - за 3. разред, 28.5.2020.


МАТЕМАТИКА

  Урадите задатке на 60. страни ваших наставних листова и погледајте ТВ час о разломцима (да ,,освежите'' знање) на РТС 3 од 11,30 до 12,00. 


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Прелистајте ваше читанке, издвојите 10 писаца, смислите и напишите по једно питање које бисте им поставили да сте се срели са њима. Сликајте и пошаљите. 


НАРОДНА ТРАДИЦИЈА

  Урадите мапу ума са свим занатима разврстаним по групама. То можете на папиру мало већег формата. Сликајте и пошаљите. Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.