КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 24. мај 2020.

* Са писцима из Различка, замишљени разговори; Утврђивање; ТВ: Преобликовање (предмети и материјали погодни за преобликовање – оштећени предмети, амбалажа, остаци тканина...) - за 1. разред, 25.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

  Данас ћете се подсетити са којим смо се писцима упознали читајући песме и приче у нашој читанци.
    Значи, ваш задатак је да прелистате читанку и изаберете 10 писаца којима ћете поставити по једно питање. Замислите да вам се пружила прилика да се са њима сретнете уживо.    Питање може бити у вези његовог живота или текста који се налази у вашој читанци.
     Сликајте и пошаљите.

МАТЕМАТИКА

   Из математике проверавамо знање. Урадите задатке у вашем уџбенику на 52. страни, сликајте и пошаљите.
    Ево и једног теста за релаксацију

ЛИКОВНА КУЛТУРА

 Погледајте овај час и урадите што креативнији рад: 


1 коментар:

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.