КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 27. мај 2020.

* Научили смо; Избор из поезије Ј. Ј Змаја; Квиз - за 1. разред, 28.5.2020.


МАТЕМАТИКА

    Данас ћете урадити задатке у уџбенику на 55. и 56. страни и пратите час на РТС 2 од 8,00 до 8,30. 

СРПСКИ ЈЕЗИК

    Пошто се данас поклапамо и са ТВ часом из српског језика, погледајте на РТС 3 од 8,35 до 9,05. Затим урадите ове квизиће:

ПРОЈЕКТНА НАСТАВА

    Покушајте да пронађете на Интернету неки квизић који одговара вашем узрасту. Ако не успете, урадите овај квизић:Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.