КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 28. мај 2020.

* Научили смо из српског језика: Научили смо; ТВ: Да поновимо - за 1. разред, 29.5.2020.


СРПСКИ  ЈЕЗИК

     Данас проверавамо шта смо научили до сада. исписаћете наслове свих песмица које смо учили и имена њихових писаца. Затим провежбајте разумевање прочитаног уз овај квизић:МАТЕМАТИКА

  Решите задатке на 57. и 58. страни вашег уџбеника и пратите час на РТС 2 од 8,35 до 9,05. 


СВЕТ ОКО НАС

   Урадите ТЕСТ 5, погледајте јучерашњи час на РТС 2.

      Затим провежбајте уз квизић:


ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС


1 коментар:

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.