КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 12. април 2020.

* Разликовање Ч и Ћ; Сабирање и одузимање десетица, упоређивање бројева прве стотине; Украшавање јаја различитом техником - за 1. разред, 13.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

  Данас радимо разликовање и правилан изговор гласова Ч и Ћ. На телевизији сте тај час пратили прошле седмице. Подсетите се!


    Ево и једног занимљивог клипа на ту тему:    На крају, тестић за вежбање:МАТЕМАТИКА

     Из математике радимо утврђивање наученог. Најпре се подсетите ТВ часа:

     Пратите и урадите све што се од вас тражи.

ЛИКОВНА КУЛТУРА

    Пошто се ближи Васкрс, радимо украшавање јаја различитим техникама. Ево снимка ТВ часа:


     Ево још идеја! Изаберите!

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.